XS
SM
MD
LG

Fantazi: Najava šestog kola

Moja ekipa za šeto kolo

Pred nama je šesto kolo Premijer lige. Samim tim, red je za nova Fantazi uzbuđenja.

MOJA EKIPA

Prvo ću se osvrnuti kratko na prošlo kolo jer nisam radio pregled kola. Ja sam radio WC u prošlom kolu i uzeo sam 79 bodova. Napredovao sam preko milion i ušao među dva miliona. Samim tim sam zadovoljan efektom WC u kolu ali sad mi treba kontinuitet dobrih rezultata. Pogodio sam manje više sa svim igračima, pogotovo u veznom redu i Son kao kapiten je ispoštovao.

Što se ovog kola tiče, ja sam išao -8. Pri WC nisam obratio pažnju na golmane i propustio sam šansu da stavim Martineza. Sada sam ga ubacio umjesto Ramsdejla a Sterlinga umjesto Haverca. Nije još oporavljen De Brujne a Sitijevca moram imati. Poslednjih 11 muečeva su dobili sa Vest Hemom a često su bili i izrazito efikasni. Morao sam još izbaciti Mičela za Strujka jer nisam imao para. Ako Sterling ispoštuje kako se nadam, isplatiće se malo veći minus. 

Već u prvoj utakmici imam duplu odbranu jer imam i Martineza na golu i Dalasa. Nekako me to vuče na x i nadam se 0-0 da će biti. Ako ništa, bar da jedan izvuče CS meni je dobro. Lampti protiv Vest Broma djeluje kao realna opcija za fine bodove, pa čak i u ofanzivnom dijelu. Koadi protiv Njukasla je isto sasvim realan za CS. Jeste padalo mnogo golova do sada ali mora to malo da se dovede u red. Nisu Englezi na nivou druge holandske lige pa da svaki meč ide u 4+.

Vezni red mi je odličan i zaista sam sa njim zadovoljan. Son protiv Barnlija ima šansu za bodove ali ne očekujem baš eksploziju.Salah protiv Šefilda djeluje da mora donijeti bodove. Rašford isto ima šansu za bodove jer će sigurno biti golova između njih i Čelsija. Da je Hames zdrav, vjerovatno bi mi letio iz ekipe ali nije loše što ostaje. Od Sterlinga baš dosta očekujem jer mislim da i Siti mora negdje prelomiti i krenuti bolje. Na kraju krajeva, dobili su 11 puta zaredom a često su i efikasni bili. Tu je i Griliš koji protiv Lidsa može svakako uraditi nešto. Svakako, dosta od veznog reda očekujem.

Od napada ne očekujem ništa. Kalvert bez Ričarlisona i Rodrigeza teško može mnogo donijeti a Vilson ide na tvrdi Vulverhempton. Ako nešto urade super, a ako ne, nema veze isplaiće se kasnije.

IZBOR KAPITENA

Na poslednja četiri gostovanja, Siti je dao Vest Hemu 17 golova u ligi a Sterling je imao četiri gola i šest asistencija. Prošle sezone postigao je het trik. Da jeste rizik radi eventualne rotacije ali nekako mislim da se Pep neće kockati i zato mi je kapiten.

Svakako je Salah odlična opcija i sigurica. Zbog odbrane koja će više golova primati, napad će morati više davati i tom računicom Salah je bolja opcija nego što bi bio. Son je takođe u sjajnoj formi, pogotovo u gostima. Ali nekako su mi i Šefild i Barnli tvrdi i radi toga ja lično nisam tu stavio kapitena.

Ko želi da luduje sa kapitenom, neka proba sa Ingsom.

PREDLOŽENI IGRAČI

-Sigurdson je prijedlog broj jedan. U odsustvu Rodrigeza i Ričarlisona, prosto mora igrati i sigurno da može donijeti bodove protiv tima kakav je Sautempton.

-Kilman je drugi prijedlog. Jeftin a siguran bar ovo kolo da će igrati. Ima sasvim solidnu šansu da uzme CS.

-Treći prijedlog za ovo kolo jeste Lampti jer prosto bi morao donijeti bodove protiv VBA.

BITNE NAPOMENE

-Bruno je i dalje na penalima, bar ako je suditi po Ligi Šampiona.

-De Brujne vjerovatno propušta i ovaj meč i vjerovatno će tek od sedmog kola igrati.

-Rodrigez se povrijedio ali prve informacije su takve da propušta samo jedno kolo.

-Nelson Semedo je igrao protiv Lidsa. Itekako ga vrijedi ispratiti jer bi lako mogao biti ono što je prije bio Doerti.

To je to za ovo kolo. Kolo kreće u petak tako da požurite sa izmjenama.