XS
SM
MD
LG

Remi kraj Spomen parka

Ne mnogo kvalitetna utakmica, više borbena nego sadržajna. Sloga je od početka imala inicijativu i već u 14. minutu Anđelković je imao duel jedan na jedan sa golmanom Lučićem, ali je vratar pančevačkog prvoligaša izašao kao pobednik. Samo dva minuta kasnije nova situacija za Anđelkovića, ali umesto da ide sa loptom pravo prema golu rivala, odlučio se za dribling i pogrešio. Gosti u prvom poluvremenu bezopasni. Jedina situaicja vredna pomena bio je pokušaj Jovanovića u 41. minutu kada je Andrijanić odlično intervenisao. U drugom poluvremenu Sloga je krenula garesivno i to je donelo rezultat. Igrao se 49. minut, dosuđen je slobodan udarac za „bele“ blizu aut linije, Vidović je odlično centrirao,a štoper Sloge Mihajlović glavom matirao Lučića. Odmah potom nova kolosalna šansa za Anđelkovića, ali je lopta završila pored stative u gol autu. Nedugo zatim u akciji je bio Žeređanin, sve je lepo uradio, lopta je prohujala kroz peterac gostiju i niko nije uspeo da je zakači i pošalje u praznu mrežu. U 70. minutu strateg gostiju Goran Mrđa u igru je uveo Kuku Stojanovića i to mu se odmah vratilo golom. Za trenutak je zastala do tada vrlo sigurna odbrana domaćih, to je iskoristio Stanić, dobro centrirao,a Stojanović plasirao loptu u mrežu nemoćnog Andrijanića. I to je bio konačan rezultat meča, iako su gosti posle izjednačenja imali više loptu u posedu, nisu uspeli da ozbiljnije ugroze gol domaćih.

Nije ga hteo gol - Dragoljub Andjelković napadač Sloge u akciji

SLOGA – ŽELEZNIČAR 1 – 1 (0 – 0)

Gradski stadion u Kraljevu Bez gledalaca Sudija: Pavle Tomić (Beograd) 6,5 Pomoćne sudije: Nikola Borović i Dimitrije Vlasačević (obojica Beograd) Strelci: Mihajlović u 49. minutu za Slogu,a Stojanović u 73. minutu za Železničar Žuti kartoni: Vidović, Veljović, Pantović (Sloga), Jankulov, Marković, Suraka, trener Mrđa

SLOGA: Andrijević 6,5, Kruševac 6,5, Filipović 6 (od 81. minuta Čamagić -), Vidović 6,5, Mihajlović 7, Andrić 6,5, Gojković 7, Veljović 6 (od 83. minuta Todorić -), Anđelković 6,5, Nikolić 6 (od 46. minuta Petković 6,5), Žerađanin 6,5.

ŽELEZNIČAR: Lučić 6,5, Jankulov 6 (od 58. minuta Stanimirović 6,5), Plavšić 6,5, Jović 6, Masrković 6,5, Kovačević 6 (od 58. minuta Stanić 6), Zorica 6,5 (od 70. minuta Stojanović 6,5), Suraka 6 (od 85. minuta Stevanović -), Jovanović 6,5 (od 85. minuta Mitrović -), Savanović 6,5.

Igrač utakmice: Marko Mihajlović (Sloga)