XS
SM
MD
LG

Tvrda utakmica u Kraljevu, na granici grubosti

Foto: youtube.com/Fudbalski klub Železničar Pančevo

Pančevci su odoleli i bili ravnopravni u Kraljevu protiv ugrožene Sloge i kući se vraćaju sa velikim bodom. Jako zahtevna utakmica i za jedne i za druge, sa puno duela, borbena i na ivici prekršaja…

- Imali smo kvalitetan posed lopte. Nismo pali posle vođstva domaćina, nastavili smo da napadamo, pokazali smo želju i dozu borbenosti, i za nijansu kvalitetnije odigrali nego prethodan meč, pogotovu u fazi napada. Sloga se pokazala kao dosta čvrst i oštar rival, na granici grubosti. Dali su nam gol iz prekida, gde su najjači i kontri, gde dominira Anđelković. Tukli smo se cele utakmice, bio je to pravi fudbalski rat koji su sudije tolerisale, na koji smo našli adekvatan odgovor - prvi su utisci trenera Gorana Mrđe i naglašava da je izjednačujući gol delo brzonogog  Savanovića i strelca Stojanovića.

 Mrđa ističe da su na prethodne dve utakmice, koliko je sedeo na klupi Železničara, dominirali, naročito u Pančevu protiv GFK Dubočice.  - U celini, veli on, zadovoljan sam mada stičem utisak da je moglo i više da se postigne.