XS
SM
MD
LG

Osvojen bod u Novom Sadu za Loznicu veliki stimulans pred derbi sa Kragujevčanima

Dragan Mićić trener Loznice - foto: fkloznica.rs

Loznica je iz Novog Sada odnela veliki bod i potvrdila da dosadašnji rezultati nisu slučajnost. Novajlija od starta igra u kontinuitetu dobro, bez većih padova u igri nagrada za to je osma pozicija na tabeli! Kabel je, bar na papiru bio favorit, ali su "zeleni" uspeli da im uspešno pariraju i u pojedinim periodima utakmice budu bolji.

- Zadovoljan sam kako smo ispoštovali dogovoreno i odigrali na terenu. U prvih 20 minuta domaćin je imao terensku inicijativui stvorio 1-2 prilike. Kako je igra odmicala uspostavili smo ravnotežu i u nekim segmentima bili u prednosti. Kabel je na mene ostavio pozitivan utisak. Vidi se da se radi o ekipi iz vrha, nisu mnogo menjali, poseduju potreban kvalitet i dobro su uigrani. Kad se saberu utisci mislim da je rezultat pravičan, nije mala stvar igrati sa  drugoplasiranim timom u gostima nerešeno - kaže trener Dragan Mićić, i smatra da je dobro što su osvojili bod pred derbi sa vodećim Kragujevčanima.

Lider dolazi na Lagator opterećem ulogom favorita, mada lakše igraju na strani nego kod kuće. - Oni su favoriti, nemaju poraz i najozbiljniji su kandidat za naslov prvaka. Kada se povede reč o individualnim kvalitetima protivnika, ne treba trošiti reči. Predvodi ih iskusni nekadašnji internacionalac Kovačević i još nekolicina velikih znalaca. No i mi imamo kvalitet da se nosimo sa najboljim ekipama, imamo svoje adute i pronaćemo odgovor na svaku njihovu inicijativu - poručuje poznati stručnjak.