XS
SM
MD
LG

Eni motorna ulja sve prepoznatljivija na tržištu BiH: Broj jedan u auto-moto sportu

Eni oil (nekadašnji Agip) jedna je od vodećih svjetskih naftnih industrija koja se bavi proizvodnjom nafte, ulja i različitih maziva namijenjenih za širok spektar motora, od auto-moto programa do teške industrije.

U osvajanje tržišta BiH krenuli su iz Dervente, kaže menadžer Dejan Živanić.

– Početkom godine sam dobio poziciju manadžera za izvoz renomiranog italijanskog brenda Eni za zemlje bivše Jugoslavije i velika želja mi je bila da uvoznik bude iz našeg grada jer Derventa to zaslužuje. Nakon analiziranja svih ponuđenih opcija dogovor je postignut sa firmom „Keskin-M“ Derventa. Plan nam je iz Dervente pokušati “pokriti” cijelu Bosnu uz podršku naših dilera koji se nalaze u Banja Luci, Zenici, Sarajavu, Tuzli i Mostaru, kaže Živanić.

Na tržištu BiH trenutno je iz asortimana Eni proizvoda dostupan auto (I-sint), moto (I-ride) i kamionski program (I-sigma).

– Svi smo svjesni da se na našem tržištu pojavljuju kopije ulja poznatih brendova i nekvalitetna roba kako bi se postigla niža cijena, što kod nas nije slučaj. Ono što nas izdvaja od konkurencije je moto „kvalitet vam garantuje samo original“ jer iza imena Eni stoji više od 100 godina tradicije. Želimo ponuditi vozačima u našoj zemlji i našem gradu originalni proizvod vrhunskog kvaliteta po pristupačnoj cijeni, naglašava Živanić.

Sve informacije o Eni uljima zainteresovani mogu dobiti i preko društvenih mreža Fejsbuk i Instagram, kao i telefone +387 66 717 777 i +387 65 071 107.