XS
SM
MD
LG

Prvaci se provukli, izuzetno efikasan meč u Bafalu

Foto: Fox Bussines

Kanzas Siti savladao je Karolinu Panters u devetoj nedelji NFL šampionata. Prvaci su slavili nakon drame sa 33-31.

Meč nije dobro počeo za domaće. Pantersi su poveli sa 14-3 sredinom drugog perioda ali domaći uspjeli da se vrate. Prvo je Batler pogodio za tri poena a onda je Robinson tačdaunom potpuno vratio svoj tim u igru. Ipak, Pantersi su otišli na odmor sa vodstvom 17-13. U trećem periodu napravili su preokret nakon Edvardsovog tačdauna i dodatnog poena sjajnog Batlera. Poslednji period bio je izuzetno efikasan. Vodili su domaći 33-31 a Slaj je sa zvukom sirene pokušao pogoditi za tri poena i pobjedu svog tima. Ipak, promašio je i šampioni su se provukli.

Sjajan meč viđen je u Bafalu. Bafalo je dočekao ekipu Sijetla, koja je igrala jako dobro ove sezone. Međutim, izgubili su mnogo lopti večeras a to su domaći iskoristili te su slavili sa 44-34. Atlanta je upisala novu pobjedu, savladavši blijedi Denver sa 34-27. Minesota je protiv Detroita vodila 36-13 ali je skoro sve upropastila. Ipak, slavili su sa 36-30 na kraju.

Nju Jork Đajentsi vodili su 23-10 protiv Vašingtona i igrali su sjajno odbranu. Međutim, domaći su napravili 10-0 u poslednjem periodu ali su samo smanjili na 23-20. Sjajnom defanzivom, Baltimor je savladao Indijanapolis sa 24-10.