XS
SM
MD
LG

Pehari ostali u Brčkom

Bimal Jedinstvo

Након финалних утакмица 27. Куп-а Р. Српске није било изненађења. До нових трофеја у најмасовнијем такмичењу у организацији ОС РС стигли су одбојкаши Младости и одбојкашице Бимал-Јединства.

Одличан посао одрадила су оба судијска колегија. Иако је на двије утакмице било чак четверо дебитаната на финалу, свој посао су одрадили на највишем нивоу.

У суботу су своју утакмицу одиграли мушкарци. Младост је убједљиво савладала Љубиње-Банком 3:0 (25:16, 25:19, 25:22). На овај начин Брчаци су дошли до јубиларне 10. титуле у Куп-у Р. Српске. За најбољег играча утакмице проглашен је коректор Младости Јован Делић.

Први судија ове утакмице био је Синиша Овука, други судија Драган Гутаљ, а делегат-контролор Дејан Кебара. Записничар је била Анастасија Сотиров, а линијске судије Зоран Аврамовић, Вања Боројевић, Лука Остојић и Ања Вуковић. Комплетан судијски колегиј заслужио је највише оцјене за обављени посао.

Синоћ од 18 часова одигран је финални сусрет у конкуренцији дама. У нешто узбудљивијем мечу за разлику од мушкараца одбојкашице Бимал-Јединства савладале су гошће из Гацка са максималних 3:0 (25:16, 25:23, 25:15). За најбољу играчицу утакмице проглашена је Ајла Хаџић, техничарка домаће екипе. С овом побједом играчице Бимал-Јединства дошле су до 18. пехара у историји клуба у овом такмичењу.

И на овој утакмици делегирана службена лица свој посао су одрадила на завидном нивоу. Делегат-контролор утакмице био је Небојша Карадеглија, први судија Давор Смолић, други судија Јелена Ристивојевић Кузмановић, записничар Лука Остојић и линијске судије Вања Боројевић, Лазар Зељић, Ања Вуковић и Зоран Аврамовић.

Делегирањем већег броја нових лица на финалне утакмице и квалитетно обављеним послом с њихове стране, УОС ОСРС је показао да посједује широку базу квалитетних људи којима се могу повјерити најодговорнији задаци.

Утакмице су игране без присуства публике и уз придржавање мјера заштите од вируса корона. Комплетан утисак је био чудан, посебно јер су се утакмице играле у дане жалости, али најважније је да је такмичење у Куп-у Р. Српске за 2020. годину уз много потешкоћа доведено до самог краја.

 

Mladost , Brčko