XS
SM
MD
LG

Goran Lazarević: Izgubili smo ni krivi ni dužni, moramo se vaditi protiv Čačana

Foto: facebook.com/fktrayal

Trener Trayala Goran Lazarević još ne može da se načudi kako su ostavili bodove u Makiškoj šumi. Konstatuje da to samo njima može da se desi i da iz individualne greške prime gol.

- Izgubili smo ni krivi ni dužni. Šta da kažem kad ne iskoristiš penal i bar još tri "mrtve" prilike. Nije toliko bitno što smo promašivali ali nemoj da izgubiš utakmicu. U promašajima su se istakli Jovanović, Pavlović, koji u nogama imaju po nekoliko stotina prvoligaških utakmica - rezignirano kaže Lazarević i zaključuje da su za neplanirani poraz sami krivi.

Za kraj polusezone ostala je poslastica i okršaj sa starim sportskim prijateljima iz Čačka, sa kojim redovno odmeravaju snage u toku priprema. Danas će Borac 1926 odigrati zaostalu utakmicu sa Zemunom i biće to prilika da kormilar "gumara" sagleda mogućnosti narednog protivnika.

- Poštujem Borac 1926, imaju dobar tim koji u zadnje vreme ne prate rezultati. Igraju ofanzivno, napadački, imaju dobru ofanzivnu tranziciju, oba boka su im kvalitetna, i nema sumnje da nas očekuje zahtevna i teška utakmica - kaže sa respektom o narednom rivalu i otkriva nam podatak da sa vodećim ekipama imaju pozitivan skor a da su bodove gubili tamo gde su trebali da dobiju, protiv rivala iz donjeg dela tabele.

Zbog razno raznih razloga, čak šestorica prvotimaca su van pogona. Radi se o Aleksiću, Miloševiću, Petroviću, Goluboviću, Gogiću i kapitenu Gašiću. Lazarević se nada i očekuje da bar polovina njih bude na raspolaganju za okršaj sa Čačanima.