XS
SM
MD
LG

Fantazi: Najava desetog kola

Moja ekipa za deseto kolo

Pred nama je novo kolo u Fantaziju, koje može biti poprilično nezgodno radi nekih mečeva.

MOJA EKIPA

Ja sam u prošlom kolu imao 68 bodova i napredovao sam nekih 300 hiljada mjesta. U ovom kolu sam otišao -8 ali bi se trebalo isplatiti. Izbacio sam Žotu, Zahu i Sona a ubacio sam Salaha, Medisona i Součeka. Son ima sada teži raspored, Lester ima sjajan a Salah se oporavio i zato je vraćen.

Što se odbrane tiče, tu nisam baš optimista. Martinez je na golu a oni gostuju kod Vest Hema. Nekako mi ne djeluje realno da dođu do CS u tom meču. Arsenal dočekuje Vulverhempton a Beljerin bi mogao neke bodove donijeti. Od Čilvela protiv Totenhema očekujem CS jer me vuče meč na 0-0. Od Dalasa ne očekujem ništa i šta napravi biće bonus.

Vezni red je jak. Griliš protiv Vest Hema može sigurno uraditi nešto. Red je da se probude i Siti i De Brujne a Barnli je idealna šansa za to. Salah je oporavljen a Liverpul je redovno igrao dobro protiv Brajtona i zato očekujem dosta bodova. Medison ide na Fulam i tu nema šta mnogo da se priča.

Vilson protiv Palasa teško može napraviti nešto ali imaju dobar raspored pa ga još ne želim izbaciti. Od Vernera ne očekujem mnogo sada ali u sledećem kolu da jer idu na Lids. Kalvert bi mogao donijeti bodove jer miriše na dosta golova meč Evertona i Lidsa.

IZBOR KAPITENA

Ako imate Vardija, imate i penal za kapitena u ovom kolu. Fulam najgori tim lige i prosto nema šta da se filozofira. Čak i mene vuče Medison malo ali ipak neću rizikovati. Salah jeste opcija jer je Brajton ekipa koja igra otvoreno. Samim tim, velike su šanse za dvocifren broj bodova Faraona.

Sitijevci djeluju loše ali ako ćete negdje ići sa De Brujenom kapitenom, to je onda ovo kolo. Nije loša opcija ni Bruno jer je Junajted dobar u gostima. Totenhemovce i Čelsijevce izbjeći za kapitene u ovom kolu.

PREDLOŽENI IGRAČI

-Prvi prijedlog za ovo kolo je Mateus Pereira. Očekiujem da VBA na mišiće izvuče pobjedu a Pereira bi mogao biti čovjek odluke.

-Drugi prijedlog za ovo kolo jeste Džastin. Ne vidim kako im Fulam može dati gol a može i u ofanzivi nešto napraviti.

-Treći prijedlog jeste Van Anholt jer bi Palas trebao uzeti CS protiv Njukasla.

BITNE NAPOMENE

-Salah se oporavio od korone prije očekivanog. Igrao je protiv Atalante ali je bio loš kao i cijeli Liverpul.

-Kalum Vilson se oporavio i spreman je za ovo kolo.

-Oporavio se i Ben Mi i Barnli je odmah došao do CS u prošlom kolu. Svakako da im treba pratiti odbranu a Poup je vjerovatno i najbolja opcija.

To je to za ovo kolo.