XS
SM
MD
LG

Pobjeda Pauna, poraz Vlade

Foto: Sky Sports

Fudbaleri Redinga upisali su novu pobjedu. Ekipa Veljka Paunovića slavila je protiv Notingema sa 2-0.

Gosti su bolje otvorili susret i pokušavali su doći do vodstva. Međutim, u 30. minuti Jets je igrao rukom na gol liniji, skrivio penal i dobio crveni. Žoao je pogodio za vodstvo Redinga. U nastavku susreta, postigli su još jedan pogodak a strijelac je bio Morison.

Drugi srpski trener nije imao uspjeha. Votford Vlade Ivića izgubio je od Kardifa sa 1-0. Jedini pogodak postigao je Kifer Mur. Istim rezultatom Stouk je savladao Midlzbro a pobjedu im je donio Kolins. Pobjedu je ostvario i lider Norič. Iako je Šefild Venzdej poveo preko Vindasa, Martin i Arons donijeli su preokret i pobjedu 2-1 ''Kanarincima''.

Sjajan meč odigrali su Brentford i Blekburn. Gosti su poveli preko Džeka Rodvela. Na 1-1 izjednačio je Toni iz penala. Prethodno je Lenhem dobio crveni karton. U nastavku susreta, Kanos je donio vodstvo domaćima. Ipak, u 87. minuti Davenport pogađa za 2-2 i za bod Blekburna.

U ostalim susretima postignuti su sledeći rezultati. Birmingem je savladao Bristol u gostima sa 1-0 baš kao i Derbi Milvola. Koventri je sa 3-1 savladao Roterama a Hadersfild Kvins Parka sa 2-0. Svonsi je sa 2-0 savladao Luton, Preston i Vikomb odigrali su 2-2 a u prvom meču kola Bormut je u petak slavio kod Barnslija sa 4-0.

Prvi na tabeli je Norič sa 31 bodom. Bod manje ima Bormut dok je Reding treći sa 29. Na dnu su Vikomb i Derbi sa po 11 bodova te Šefild sa devet.