XS
SM
MD
LG

Džudo klub "Sparta" stavio tačku na uspješnu 2020. godinu

Džudo klub "Sparta" zaključio uspješnu godinu

Džudo klub "Sparta" iz Istočnog Sarajeva druženjem članova, roditelja i prijatelja kluba stavio je tačku na uspješnu 2020. godinu.

U godini na izmaku Spartanci su osvojili svoje prve zlatne medalje na prvenstvima Republike Srpske i Bosne i Hercegovine, a zajedno sa Džudo klubom "Randori" pokazali su se kao jako dobar organizator prvenstva Bosne i Hercegovine u uslovima pandemije koronavirusa.

- Ova godina, iako veoma teška zbog pandemije koronavirusa, za naš klub je bila veoma uspješna što se tiče rezultata na zvaničnim prvenstvima Republike Srpske i Bosne i Hercegovine. Ostala takmičenja su otkazana. Dobili smo prve šampione na prvenstvima Republike Srpske i BiH u konkurenciji poletaraca, poletarki, kadetkinja i seniorski. Možemo se pohvaliti da smo jedan od najmlađih klubova u Bosni i Hercegovini, a uspjeli smo osvojiti i treće mjesto u ekipnoj konkurenciji na prvenstvu BiH za poletarce. Zajedno sa Džudo klubom "Randori" organizovali smo prvenstvo BiH u konkurenciji mlađih pionira, kadeta i mlađih seniora, uz poštovanje svih epidemioloških vjera. Dodaću i da su naši takmičari uspješno položili nove učeničke pojaseve. Nadamo se da će sljedeća godina biti još uspješnija, kako u sportu, tako i u svim poljima života, rekao je za naš portal predsjednik i trener Džudo kluba "Sparta", Goran Mijanović.

Na posljednjem treningu u 2020. godini, koji je protekao u veseloj atmosferi Džudo klub "Sparta" je posjetio i svjetski prvak Nemanja Majdov. 

FOTO GALERIJA

 

Nemanja Majdov sa trenerima Džudo kluba "Sparta"