XS
SM
MD
LG

Marko Perović odmara na Jahorini i čeka otvaranje granica sa Kinom

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, sada trener u Kini, Marko Perović, nalazi se ovih dana zajedno sa porodicom na odmoru na olimpijskoj ljepotici, Jahorini.

Nemogućnost ulaska u Kinu natjerala ga je na duži odmor u Srbiji, a istovremeno to je iskoristio da dođe i do Jahorine, te uživa u snježnoj idili.

- Ne mogu još da se vratim u Kinu zbog pandemije koronavirusa, tako da sam još uvijek na tom nekom prinudnom odmoru i čekam da se situacija popravi, te da mogu da se vratim na posao. Iskoristio sam tu pauzu, evo, da dođem na odmor i na Jahorinu i uživam u ovom prelijepom ambijentu, rekao je za naš portal Marko Perović.

Kao neko ko je u bliskom kontaktu sa Draganom Stojkovićem- Piksijem, koji je i kandidat za selektora Srbije, upitali smo ga za mišljenje o tome da li će on postati selektor.

- Lično, mislim da neće. Nije u pitanju Piksijeva volja da bude selektor Srbije, već praktični razlozi, njegov ugovor u Kini. Za dolazak na mjesto selektora bilo bi potrebno izdvojiti ogromna finansijska sredstva i zbog toga mislim da on trenutno neće postati selektor. Njegova želja je neosporna i naravno da će Piksi nekada u budućnosti biti selektor Srbije.