XS
SM
MD
LG

Hajdin i Purtić se vratili kući!

Fudbalski klub Voždovac nastavlja sa pojačanjima, na Krov su se vratili Stefan Hajdin i Stefan Purtić! Generalni direktor, gospodin Miloš Mirković, zadovoljan je što su Hajdin i Purtić ponovo u klubu i veruje da će biti biti značajan šraf u timu.

Hajdin i Purtić znaju kako ovaj klub funkcioniše i neće im trebati vremena da se privikavaju. Upoznati su sa sistemom i vizijom Voždovca i ne sumnjam da će pružiti svoj maksimum da doprinesu ostvarenju ciljeva koje smo postavili“, poručio je gospodin Mirković.

Levi bek koji je igrao za tim sa Krova kao pozajmljeni igrač Zvezde, sada je i zvanično igrač Voždovca. Ugovor je potpisan na dve godine, a Stefan se odmah priključio ekipi i na spisku je putnika za pripreme u Antaliji.

Čast mi je što sam se vratio kući! Voždovac je zaista jedan poseban klub i srećan sam što ponovo imam priliku da radim sa svim ovim sjajnim ljudima od igrača i stručnog štaba, do ekonomata i uprave. Sada sam zreliji i bogatiji za još jedno iskustvo, tako da sam siguran da mogu još više da pružim Voždovcu“, jasan je Hajdin.

Dete Voždovca i nekadašnji kapiten Stefan Purtić vratio se iz Inđije sa pozajmice i ponovo je među Zmajevima, spreman za nove izazove.

Jako sam srećan što sam se vratio u klub u kome sam odrastao i koji me je afirmisao kao igrača! Daću sve od sebe da opravdam očekivanja stručnog štaba na čeku sa trenerom Damjanovićem. Saigrače dobro poznajem, kao i sve ljude u klubu i verujem da ćemo zajedničkim snagama ispuniti zacrtane ciljeve koji su pred nama“, zaključio je Purtić.