XS
SM
MD
LG

Dejan Čelar – Uradili smo sve što smo planirali

Dejan Čelar, foto: Anđelko Belić

Zimske pripreme fudbalera Inđije teku u nesmetanom toku od 4.januara. Pravi zimski uslovi za rad sa igračima iziskuju i poseban način treninga.

Pred Inđinčanima je još dosta rada sa loptom do starta takmičenja, odnosno drugog dela prvenstva u Super ligi Srbije. O do sada urađenom nam govori šef stručnog štaba Dejan Čelar sa sledećim rečima,

Zadovoljan sam dosadašnjim pripremama. Uradili smo sve što smo planirali, u četvrtak putujemo za Antaliju na finalnu fazu uigravanja ekipe za nastavak prvenstva. Birali smo igrače koje smo mogli da priuštimo u okviru našeg budžeta. Prvi kriterijum je bio da se uklope u nas model igre, da im dolazak u Inđiju bude bitan u karijeri i da su motivisani. Ideja je da na svakoj poziciji u timu imamo po dva kvalitetna igrača, da u zdravoj konkurenciji igraju oni igrači koji su u boljoj formi. Nećemo imati više od 20 igrača i tri golmana u nastavku prvenstva. Video sam i igrače iz naše škole, bili su vredni i posvećeni na treninzima. Rekao sam im da koriste svaki minut uz prvu ekipu za napredak i razvoj. Da rade na sebi svakodnevno, a ja ću sa svojim saradnicima pratiti i podržati njihov razvoj. Trenutno ni jedan nije blizu prve ekipe, osim Peroševića koji je brzinom blizu nivoa Superlige. To ne znači da momci neće biti konkurentniji u narednoj sezoni kada još ojačaju i usavrše svoj fudbalski potencijal. Cela ideja je bila da ih pozovemo da treniraju sa nama, uporede se i još motivisaniji rade na sebi da jednom postanu prvotimci u svom klubu. Uz Dimitrova i Škorića, ekipi će se pridružiti Hrubik, Karaklajić, Pantelić. Uz njih očekujemo da nam se pridruže u Antaliji još 3-4 kvalitetna igrača. Bićete obavešteni narednih dana.”