XS
SM
MD
LG

Kembridž novi lider, nema kraja posrtanjima Boltona

Foto: EFL.com

Za vikend je odigrano 26. kolo u Ligi 2 a bilo je veoma interesantno.

Ekipa Kembridža novi je lider na tabeli iako su sa Bradfordom odigrali 0-0. Na drugu poziciju probio se Forest Grin, tako što je golom Kadina savladao Lejton Orient sa 1-0.  U sjajnom susretu Oldam je sa 3-2 savladao ekipu Njuporta.

Poveo je Njuport preko Skrimšoua da bi Dan donio domaćima izjednačenje. Potom je Labadi dobio crveni za Njuport a Grent je domaćima donio preokret. Gambin je svojim golom donio izjednačnje Njuportu. U nastavku susreta, domaći su autogolom Demetriua poveli sa 3-2. Bahambula je imao šansu završiti meč za svoj tim ali je promašio penal. Ipak, Oldam je došao do pobjede.

Nastavile su se muke po Bolton. Ekipa Jana Iveta izgubila je na gostovanju kod Tranmerea. Lojd-Megkodrik doveo je u vodstvo Tranmer da bi Vogam iz penala povisio na 2-0. Šarčević je uspio smanjiti na 2-1 ali Bolton nije mogao do boda.

U ostalim susretima postignuti su sledeći rezultati. Eksiter je savladao Stivenejdž sa 3-1. Skantorp je bio bolji od Grimzbija sa 3-0. Mensfild je slavio kod Sautenda sa 1-0 a Volsol kod Port Vejla sa 2-1. Morkamb je bio ubjedljiv te je sa 3-0 dobio Kolčestera.

Prvi na tabeli je Kembridž sa 42 boda, bod manje ima Forest Grin,Njuport ima 40 a Karlajl 39 ali Karlajl ima čak četiri meča manje od Kembridža. Na dnu su Grimzbi sa 21 bodom te Sautend sa 20.