XS
SM
MD
LG

"Vučko iz bloka" u nedelju na Jahorini

U nedjelju, 14. februara, na stazama Željo i Poljice na Jahorini, od 9.00 do 21.00 čas održaće se druga po redu humanitarno – sportska manifestacija „Vučko iz bloka“.

Cilj manifestacije je prikupljanje materijalnih sredstava za socijalno ugrožene kategorije stanovništva, a svi zainteresovani mogu da pomognu novčanom donaciom u pomenutom vremenskom periodu.

Za ljubitelje skijanja biće organizovane i dvije ski trke, a svi zainteresovani mogu se prijaviti na štandu i donirati novac.

Dnevna trka biće održana na stazi Željo u periodu od 10.00 do 12.00 časova, a noćna trka biće vožena na stazi Poljice od 18.00 do 21.00 čas.

U podnožju staze Poljice biće postavljen štand za donacije, pokretni butik Humanitarne organizacije „Srbi za Srbe“, kao i sankalište za djecu.

Organizator ove humanitarno – sportske manifestacije je Humanitarna organizacija „Srbi za Srbe“ u saradnji sa Olimpijskim centrom „Jahorina.

Svi učesnsituacijeici „Vučka iz bloka“ obavezni su da se pridržavaju propisanih mjera za suzbijanje širenja virusa korona, kao i svih preporuka Republičkog štaba za vanredne situacije.