XS
SM
MD
LG

Vico Zeljković posjetio PFS Prijedor

Detalj sa sastanka u Prijedoru

Vico Zeljković, predsjednik FSRS je u sklopu turneje kojom planira posjetiti sve područne saveze, prvo posjetio Područni fudbalski savez Prijedor, zajedno sa potpredsjednikom Bojanom Kušljićem i članom izvršnog odbora FSRS Dejanom Lukendićem. Predsjednik Zeljković se i ovaj put osvrnuo na ono što je dosad učinjemo u olakšavanju trenutne situacije klubovima, u vidu pomoći u smanjenju kotizacije od 50% i smanjenja troškova službenih lica u istom procentu. Takodje je istaknuto da je Savez pomogao klubove i fudbalskim loptama.

Domaćin Mile Mandić, predsjednik PFS Prijedor i članovi IO iz područja Prijedor Dragan Banjac i Mladen Bosančić zahvalili su se na posjeti i dosadašnjoj pomoći g. Zeljkoviću i saradnicima, zaželjeli mu sreću na izborima 16. marta za predsjednika FS BiH.

Dragan Banjac, član IO FSRS je istakao kao veliki problem nedostatak fudbalskih sudija, slabo interesovanje mladih ljudi za to. Jedan od problema je dosta mala cijena taksi na njihovoj regiji, koja nije mijenjana nekoliko godina.

Vladimir Stakić, u ime GFS Prijedor je na sastanku istakao posebno lošu fudbalsku infrastrukturu na područja grada Prijedora i zamolio da se kroz projekte proba naći način da se pomogne klubovima kroz institucije Saveza.

Zoran Pekić, u ime OFS Kozarska Dubica je tokom sastanka zamolio predsjednika za sastanak sa načelnikom opštine Kozarska Dubica u vezi što brže izgradnje tribine na stadionu Borca, sastanak će što prije biti organizovan.

Ernest Šabić, ispred OFS Novi Grad je zahvalio na posjeti predsjedniku i zamolio da se u nekom narednom periodu proba obezbjediti vještačka trava na njihovoj opštini.

Predsjednik se na kraju posebno zahvalio Milanu Vukoviću i Nenadu Mejakiću, članovima skupštine FS BiH, te opravdano odsutnom Rodoljubu Topiću na podršci i domaćinima na ugodnom i konstruktivnom razgovoru, te istakao da je budžet FSRS mali ali da će se i dalje kroz projekte i u saradnji sa FS BiH pomoći klubovima.

Sljedeća stanica je FS POR Doboj, i to već sutra.