XS
SM
MD
LG

Zeljković posjetio FS POR Doboj

Detalj sa sastanka u Doboju

Drugi dan posjete redsjednika Fudbalskog saveza Republike Srpske Vice Zeljkovića područnim savezima počeo je sastankom sa predsjednikom Područnog saveza Doboj Petrom Jelićem. Nakon kraćeg sastanka, nastavljeni su razgovori g. Zeljkovića i njegovih saradnika, generalnog sekretara Ognjena Valjića, potpredsjednika Bojana Kušljića i člana IO FSRS Dejana Lukendića sa članovima gradskih i opštinskih saveza regije Doboj.

Predsjednik je istakao da će se u narednom periodu nastaviti pomagati klubovima u vidu smanjenja kotizacije i troškova službenih lica. Isto tako istaknuto je da je u Doboju završen teren sa vještačkom travom koji će koristiti svim klubovima sa regije i omladinskim selekcija FK Sloga.

Ispred GFS Doboj Miroslav Kršić se zahvalio na posjeti, i izrazio zahvalnost na dosadašnjoj saradnji i istaknuo da GFS Doboj pruža punu podršku kandidaturi g. Zeljkovića za predsjednika FS BiH i vjeruje da će saradnja biti još kvalitetnija.

Simo Varadinović ispred OFS Šamac se zahvalio na posjeti i ukazao na poteškoće kod funkcionisanja određenih klubova sa opštine Šamac i da kod određenih imenovanja budu zastupljeni kvalitetni fudbalski kadrovi sa njihove opštine.

Ispred OFS Modriča Miodrag Đurić je zamolio da se u narednom periodu ispravi greška i imenuje član Takmičarske komisije sa područja Doboj i da se provjere mogućnosti da se pomogne ženskim fudbalskim klubovima finansijski.

Nakon kraće stanke g. Zeljković je održao kraći sastanak sa delegatima u skupštini FS BiH Mirkom Gojićem, Simom Đukićem i Mariom Đuranom i zahvalio im se na podršci. U ime delegata Simo Đukić je istakao da su u FSRS svi jedan tim i da je podrška kandidaturi sa ove regije jedinstvena. Nakon zvaničnog djela sve je nastavljeno zajedničkim ručkom kome se priključio i gradonačelnik Boris Jerinić, a isto tako g. Zeljkovića je došao pozdraviti legenda našeg fudbala Nikola Nikić i u isto vrijeme svojim pošalicama uveseljavao goste i domaćine. Sledeća stanica Bijeljina.