XS
SM
MD
LG

"Želja" zadovoljan izdanjem protiv lidera, popravni u Makiškoj šumi

Trener Dragan Aničić

Po svemu viđenom u Pančevu, lider se provukao protiv "želje" i osim bodova, brzo će zaboraviti utakmicu. Na drugoj strani, domaćin će žaliti za propuštenim prilikama i manjku sportske sreće. Sumirajući utiske trener Dragan Aničić, uprkos porazu, naglašava da je zadovoljan izdanjem svojih pulena.

-  Odigrali smo dobru i sadržajnu utakmicu. Sve je bilo u redu, ako ne računamo rezultat. Kad to kažem pre svega mislim na odgovornost, odnos prema igri. Možda smo trebali biti konkretniji u ofanzivi. Stvorili smo tri izglede prilike i pogodili stativu protiv lidera koga smo sveli na dva šuta, kod gola i u 85. minutu - kaže u osvrtu na protekli meč trener Aničić, i naglašava ukoliko budu nastavili u ovom ritmu mogu se nadati povoljnim rezultatima.

Utakmica protiv Kragujevčana je uveliko arhivirana i okrenuti su susretu u petak protiv OFK Žarkova. Trener Anićić ništa ne prepušta slučaju i svakog narednog rivala dobro skautira.

-  OFK Žarkovo je tvrda, prava takmičarska ekipa, sa dosta tranzicije u fazi napada. Radi se kvalitetnom sastavu, sa nekadašnjim superligaškim igračima kao što su Babić, Jovanović... ili mladih snaga predvođenih sa Gojkovim, Ilićem... Imaju golgetera Dišića, najdominantnijeg špica u ligi po snazi i visini. Nemamo specijalan plan, imamo naš stil igre. Težićemo da odigramo otvoreno i da napadnemo u meri koliko možemo - navodi poznati stručnjak, koji neće moći zbog kartona da računa na Jovanovića.