XS
SM
MD
LG

U sredu Zmajevi dočekuju Bačku na "krovu"

Nema odmora za Zmajeve! Samo četiri dana posle remija sa Zlatiborom, fudbalere Voždovca očekuje duel protiv Bačke na domaćem terenu i borba za prvi trijumf u prolećnom delu sezone.

Tim iz Bačke Palanke trenutno je na začelju, odnosno 20. poziciji na tabeli sa 14 bodova, dok je Voždovac na 12. mestu sa 30 bodova.

Gospodin Jovan Damjanović uprkos kadrovskim problemima veruje u svoj tim.

Ekipa Bačke sigurno dolazi sa ambicijama, imaju novog trenera i dovoljno motiva da nam otežaju posao. Igraju čvrsto, defanzivno organizovano, te ćemo morati pre svega da budemo strpljivi i hrabri kad imamo loptu, da ubrzamo igru i da protok lopte da bude dobar. Takođe, moramo biti ozbiljni bez lopte, organizovani, posebno u prvim momentima kad je izgubimo i ne dozvolimo da nas ugrožavaju. Imamo mnogo kadrovskih problema od početka priprema, želimo da se stabilizujemo i iz ovog perioda izađemo bolji. Potreban nam je svaki igrač i svaki atom snage u narednoj utakmici”, istakao je šef struke Voždovca.

Duel Zmajeva sa Bačkom na programu je u sredu s početkom u 14 časova na stadionu fudbalskog kluba Voždovac, a prenos meča možete pratiti putem sajta i društvenih mreža kao i u multiprenosu na prvom kanalu televizije Arena Sport.