XS
SM
MD
LG

Randori se sa 12 medalja i tri prvaka Republike Srpske vratio iz Trebinja

Džudo klub Randori iz Istočnog Sarajeva je na ovog vikenda održanom prvenstvu Republike Srpske za mlađe pionire i kadete i Memorijalu "Miloš Mrdić" u Trebinju osvojio 12 medalja.

Randori je dobio i tri prvaka Republike Srpske i to sada već po navici Lazara Ždraleta u kategoriji do 66 kilograma, Uroša Mačara u kategoriji do 55 kilograma i Jana Markovića u kategoriji do 46. kilograma. Jan Marković je ujedno proglašen za najboljeg pionira prvenstva. Darko Topalović je radio klupsko finale sa Lazarom Ždraletom te osvojio srebro, a istom medaljom okitio se i Aleksa Curović u kategoriji preko 60 kilograma.

Bronzane medalje na prvenstvu Republike Srpske su osvojili Petar Škrba u kategoriji do 73 kilograma, te Andrej Mijović i Vojin Lalović u kategoriji preko 60 kilograma.

Na Memorijalnom turniru "Miloš Mrdić" do bronzanih medalja su došli Sara Sakić koja je osvojila u kategoriji do 26 kilograma, te Lana Erić koja je radila veću kategoriju do 48 kilograma jer je u njenoj kategoriji bilo malo takmičarki. Srebrne medalje su osvojile Dunja Jovičić u kategoriji do 57 kilograma, te Mila Jovičić u kategoriji do 48 kilograma.

Ujedno, DŽK "Randori" je osvojio srebrnu medalju u ukupnom plasmanu u poretku kadeta.