XS
SM
MD
LG

Juniorke Jahorine na finalnom turniru za prvaka Republike Srpske

Juniorke ŽOK Jahorina, Pale

 

Juniorke Jahorine večeras u Palama u sklopu trećeg kruga odbojkaškog prvenstva Republike Srpske savladale su vršnjakinje Maglića iz Foče, maksimalnim rezultatom 3:0. po setovima 25:14, 25:8 i 25:20 u meču koji je trajao sat i 6. minuta.

Tako su Paljanke ostvarile sjajan uspjeh, izborile su plasman na finalni turnir, među četiri najbolje ekipe u juniorskoj konkurenciji (godište 2002 i mlađe) u Republici Srpskoj.

Pobjednički sastav igrao je u postavi: Ana Terzić, Anđela Klačar, libero  Katarina Klačar, Ana Klačar,  libero Nikolina Gazivoda, Maša Jokić, Ana Đokanović, Miljana Koroman, Tijana Kusmuk, kapiten Sofija Kremenović, Marija Kovačević i Ana Ognjenović Treneri Danilo Tadić, Svetlana Tabaković

Predvođene trenerom Višnjom Ćalasan Maglić je igrao u sastavu: libero Jovana Rašević, Lara Radović, kapiten Aleksandra Gvozden, Dejana Škipina, Valentina Pipović, Anđela Pljevaljćić, Marija Fundup, libero Nikolina Jevtović, Andrijana Šolaja, Jana Kulić i Tijana Vuković

Igralo se bez prisustva gledalaca.

Meč su vodile sudije iz Istočnog Novog Sarajeva, Jovana Stanišić i Nevena Pandurević.

Kalendarom takmičenja OS Republike Srpske finalni turnir za prvaka RS predviđen je za 8. i 9. maj, a pored Paljanki plasman su izborili, Bimal Jedinstvo, Gacko i Libero iz Bijeljine.

Juniorke Maglić, Foča