XS
SM
MD
LG

Nove investicije

U ponedjeljak 15.03.2021. godine u 12:00 časova, održana je 38. redovna Skupština akcionara A.D. OC “Jahorina” Pale na Jahorini, uz prisustvo Ministra za trgovinu i turizam u Vladi Republike Srpske, gospođe Suzane Gašić. Glavna tačka dnevnog reda je bila usvajanje Plana poslovanja A.D. OC “Jahorina” Pale za 2021. godinu sa posebnim akcentom na nastavak investicionog programa i ulaganja u Jahorinu.  

Nakon izlaganja direktora Olimpijskog centra Jahorina, Dejana Ljevnaića, koji je saopštio poslovne rezultate OC Jahorina, koji su i ove godine u uslovima pandemije korona virusa bolji od prethodnih rekordnih godina i koji je obrazložio opravdanost i kriterijum za odabir novih investiicja i planova, članovi Skupštine akcionara su većinski izglasali i usvojili Program poslovanja i investicija za predstojeću godinu.

Iz Olimpijskog centra Jahorina su ovim povodom izrazili veliku zahvalnost Ministru trgovine i turizma gospođi Suzani Gašić, Premijeru Republike Srpske, gospodinu Radovanu VIškoviću i Predsjedavajućem Predsjedništva Bosne i Hercegovine, gospodinu Miloradu Dodiku na podršci i povjerenju i naglasili da će nastaviti predano da rade na razvoju Jahorine i čitave regije.