XS
SM
MD
LG

Crni vrh i Krajina žele pobedu

U jednom od najzanimljivijih susreta šesnaestog kola Regionalne lige  Republike Srpske-grupa Zapad, odigraće u Jaružanima, ekipe Crnog Vrha i banjalučke Krajine.

Kapiten Crnog Vrha Marko Đukanović smatra da je njegova ekipa ostvarila dobar početak Proletnjeg dela i da se nada nastavku serije što boljih rezultata:

Maksimalno se spremamo za ovu utakmicu sa novim trenerom, i pokušaćemo da uzmemo sva tri boda na domaće, terenu. U proletnjem delu smo ostvarili pobedu i nerešeno što nam je motivacija da nastavimo niz što boljih rezultata na da domaćem terenu “

 Sa druge strane trener gostiju Branko Latinović ističe da njegova ekipa ulazi u svaku utakmicu s ciljem ostvarivanja maskimalnog učinka:

„Pretrpeli smo nekoliko promena u odnosu na jesenji deo prvanstva i u fazi smo sastavljanja nove ekipe koja se polako uigrava. Očekujemo dobru utakmicu, jer se protivnička ekipa pojačala sa nekoliko novih igrača i sigurno je bolja u odnosu na utakmicu na našem terenu koju smo odigrali jesenas. Nemamo puno prostora za opuštanje jer igramo svaku utakmicu na tri boda.  Nemamo problema sa katonima i  očekujemo dopadLJivu utamicu.“

Do ovog susreta Crni Vrh je na dvanestoj poziciji sa 14bodova dok su gosti iz deseti sa četiri boda više.

Poverenje sudijske organizacije za ovaj susret dobio je Jovica Knežević (Prnjavor),

Aistenti sudije su: Slaviša Jovanić (Prnjavor) i Dušan Marić (Banja Luka). Delegat Dejan Šipka (Banja Luka)