XS
SM
MD
LG

Gradski derbi na Krovu

U okviru 33. kola Superlige Srbije, fudbaleri Voždovca u subotu dočekuju gradskog rivala Čukarički na Krovu od 15 časova.
 


U prvom delu sezone, Brđani su na svom stadionu slavili sa 3:2. Dva gola postigli su tada sa bele tačke, od kojih je jedan bio za pobedu u 85. minutu. Trenutno se nalaze na visokom četvrtom mestu na tabeli sa 65 bodova, dok su Zmajevi na 14. poziciji sa 38 bodova.

Uprkos stanju na tabeli i snagama protivnika, šef stručnog štaba Predrag Rogan veruje da njegov tim ima kvalitet za pozitivan rezultat.

Svesni smo šta Čukarički predstavlja u srpskom fudbalu, jedan od najbolje organizovanih klubova. Način igre koji prikazuju ove polusezone najbolje opisuje podatak da su jedini poraz doživeli od Crvene zvezde, kao gosti su na sedam utakmica upisali šest pobeda i samo taj poraz. Takođe, u vrhu su tabele, igraju takmičarski fudbal, čvrst i agresivan, sa sjajnim pojedincima i svesni smo da su u ovom trenutku izraziti favorit”, rekao je gospodin Rogan i dodao:

Teren je jedino merilo! Imaće protiv sebe izuzetno motivisan Voždovac koji je željan uspeha, pozitivnog rezultata i u tom smeru radimo od prvog dana. Mentalna priprema je presudna za ovaj meč i očekujem da će moji momci pokazati kvalitet koji poseduju i da ćemo ovu utakmicu izneti na najbolji mogući način”, jasan je gospodin Rogan.

Meč između Voždovca i Čukaričkog igraće se u subotu s početkom u 15 časova na Krovu, a najzanimljiviji detalji mogu se pratiti putem prvog kanala Arena Sporta.