XS
SM
MD
LG

Voždovac gostuje Lučanima

Posle dve veoma važne pobede, fudbalere Voždovca očekuje novi izazov. U okviru 35. kola domaćeg šampionata, Zmajevi će gostovati ekipi Mladosti iz Lučana.

Lučanci ovaj duel dočekuju sa osme pozicije i sa 48 bodova, dok je tim sa Krova na 12. mestu i ima četiri boda manje. U prvom delu sezone, u veoma uzbudljivom meču Voždovac je na svom stadionu slavio sa 3:2, a odlučujući pogodak postigli su u finišu utakmice.

Šef stručnog štaba gospodin Predrag Rogan očekuje težak meč, ali veruje u svoj tim.

Još jedno teško gostovanje, jedno od najtežih u ligi. Mladost igra izuzetno kao domaćin, na svom terenu imaju samo dva poraza – od Crvene zvezde i Zlatibora. Mi smo u prethodne dve utakmice pokazali da se na Voždovac može ozbiljno računati, momci su pokazali karakter. Samopouzdanje raste i upravo na krilima tih pobeda, ali opet prizemni i maksimalno skoncentrisani, ulazimo u utakmicu i nadamo se pozitivnom rezultatu“, rekao je gospodin Rogan i potom se osvrnuo na neizvesnu borbu za opstanak:

Sam koncept lige u kojoj igra 20 klubova a šest ispada, jedan dobar rezultat pomera te gore na tabeli, jedan loš rezultat i već si u zoni ispadanja. Svi smo bili spremni na izazove koje takav koncept donosi. Svedoci smo da je svaka lopta, svaki duel, svaki kontakt važan. Tako i pripremam svoje momke i mislim da će upravo taj momenat presuditi, mentalna stabilnost i mirnoća, ambijent u svlačionici. Kod nas je to trenutno na izuzetnom nivou, napravili smo smo izuzetnu koheziju i sinergiju i verujemo da će nas to dovesti do cilja“, zaključio je gospodin Rogan.

Meč između Mladosti i Voždovca igraće se u utorak od 18 časova na Stadionu Mladost, a televizija Arena Sport prenosiće ovaj duel na svom prvom kanalu u okviru multiprenosa.