XS
SM
MD
LG

Inđija šansa za prekid negativne serije "golubova"

Pet vezanih poraza spustili su Spartak ŽK u opasnu zonu i bodovi su im neophodni. Pitali smo trenera Aleksandra Buača kako se serija poraza odrazila na atmosferu u ekipi. 

- Teško preživljavamo, ali ne mogu da osećam toliku odgovornost. Jednostavno ne možemo da dođemo do bodova, za razliku od konkurena. U Surdulici nam je poništen regularan gol i nije nam sviran očigledan jedanaesterac. Na drugoj strani domaćinu su svirana dva diskutabilna penala. Nema sumnje da sve to ostavlja trag, ali iz ove se kože ne može - konstatuje Buač i usresređen je na sutrašnji duel sa otpisanom Inđijom.

- Moramo ispoljiti najbolju verziju sebe, i odigrati na najvišem nivou. Gosti dolaze rasterećeni, jer su izgubili i teorijske šanse za opstanak, i biće raspoloženi da se nadigravaju. Inđija je miks mladosti i iskuszva, i u napadu imaju određeni individualni kvalitet. Igraju direktno, po boku se probijaju i traže svoje napadače. Imaju solidan tim i po meni zaslužuju više bodova - kaže mladi stručnjak koji neće moći da računa na kažnjenog Ivančevića i povređenog Miloševića.