XS
SM
MD
LG

"Građevinari " i dalje na nuli, sudbinu rešavaju u Subotici

Trener "građevinara" Milan Milanović - foto: juznevesti.com/Vanja Keser

Najubedljivom pobedom u prvenstvu "Građevinari" nisu razrešili svoju sudbinu, i čeka se duel u Subotici koji treba da, da odgovor na pitanje hoće li se na Banjici i naredne sezone igrati superligaš fudbal. Trener Milan Milanović i dalje tvrdi da ništa nije odlučeno. 

- I dalje smo na nuli i celo prvenstvo staće u 90 minuta protiv Spartaka ŽK. Samo nas pobeda ostavlja u ligi, doduše odgovarao bi nerešen rezultat, ali u tom slučaju zavisimo od rezultata direktnih konkurenata - razmišlja Milanović, i u komentaru na ubedljivu pobedu protiv Mačve kaže: - Ušli smo sa respektom, i ni jednog trenutka nismo potcenili protivnika. Utakmica je bila sa puno ritma, igralo se otvoreno i angažovan. Rano smo poveli preko Stojisavljevića, a kada je Mladenović postigao peti gol na  početku drugog poluvremena, rutinski smo utakmicu priveli kraju.

Utakmica sa Mačvom je arhivirana i sve misli na Banjici usmerene su ka Subotici. Poznato je da iskusni strateg ne želi da se bavi protivnicima. -  Nisam, kaže on, preokupiran previše Spartakom ŽK, najviše razmišljamo o sebi. Ako smo mi pravi tvrdim odgovorno da možemo pobediti većinu klubova. 

Milanović za utakmicu sezone  može da račun na sve prvotimce, uključujući i rovitog Blažića, koji je imao problem sa tetivom.