XS
SM
MD
LG

U Pridjelu duvaju novi vjetrovi

OFK Pridjel

U Pridjelu duvaju novi vjetrovi, uprava vrijedno radi na stvaranju uslova kako na infrastrukturnim na terenu i oko terena, tako i u igračkom kadru. Predsjednik kluba Stefan Kršić uz podršku lokalne vlasti i odbornika u Skupštini grada Doboja Igora Petrovića nastoji da obezbjedi optimalne uslove za nesmetan rad igračima. Imenovan je novi trener Nemanja Marković inače još uvijek aktivni fudbaler dobojske Sloge i trener u omladinskim kategorijama Sloge. Ciljevi kluba su napredak i borba za plasman u viši rang u kojem je OFK Pridjel bio dugi niz godina, gdje mu je objektivno mjesto.

-U protekloj sezoni klub se takmičio u Podrucnoj ligi Doboj - Brod ostvario je zavidan uspjeh i završio kao trećeplasirani. Bili smo finalisti Kupa GFS Doboj kojeg smo bili i domaćini na šta smo sa razlogom ponosni. Što se tiče infrastrukture u prethodnom periodu uprava kluba uradila je mnogo toga na poboljšanju uslova. Urađene su zaštitne ograde iza golova uređena rekreaciona sala, nabavljen niz rekvizita i sportske opreme kao i stvari za uredjivaanje terena. Ovo ništa ne bi bilo moguće bez podrske Grada Doboja i  gospodina Igora Petrovića. –rekao je Stefan Kršić predsjednik OFK Pridjela.

Novi trener Nemanja Marković se prihvatio posla zasukao rukave i odmah započeo žestok rad sa igračima. On aktivno igra za prvoligaša Srpske dobojsku Slogu, a trener je u omladinskim kategorijama tog kluba.

-U klub sam došao u junu ove godine na zatečeno stanje i cilj nam je bio da prvenstvo privedemo kraju bez povreda i da ekipu održim u kondiciji koliko je to bilo moguće. U klubu se dosta toga promjenilo od mog dolazka, bez obzira što igramo Područnu ligu ligu želio sam od igrača na treningu red, rad i disciplinu  gdje su me i podržali i priveli prvenstvo kraju. Ovih mjesec dana sam iskoristio da vidim šta mi nedostaje u ekipi i na čemu moramo da radimo, shodno tom u dogovoru sa upravom kluba dovodimo 7-10  novih igrača koji će znatno poboljšati kvalitet ekipe i koji nam dolaze iz viših rangova. Početak priprema je zakazan 18.jul gdje počinjemo sa radom, očekujem u rosteru da imam nekih 23-25 igrača koji mogu odgovoriti mojim zahtjevima, jer  odgovorno tvrdim da ćemo biti glavni favoriti za ulazak u viši rang takmičenja jer OFK Pridjel i zaslužuje da igra u višem rangu. Osim trenerskog posla kojeg sam se prihvatio u Pridjelu radim i u školi fudbala u FK Sloga Doboj i član sam seniorskog tima gdje me vodi iskusni stručnjak Ćurguz Zoran od koga se dosta toga može i naučiti. –istakao je Nemanja Marković trener OFK Pridjela.

 

 

 

 

 

Stadion OFK Pridjel