XS
SM
MD
LG

Kreće odbojka na pijesku

“Sunrise beach volley tour 2021” kreće 17. i 18. jula iz Trebinja 

Ovog ljeta u BiH će se održati turniri odbojke na pijesku pod nazivom “Sunrise beach volley tour 2021” i to 17. i 18. jula u Trebinju, 23. i 24.  jula u Gradišci, 31. jula i 1. avgusta u Gacku, 7. i 8. avgusta u Bijeljini, a završni turnir u 15. i 16. avgusta u Brčkom. 

Prema saznanjima odziv ekipa je odličan i već sada ima 15 - ak sastava za svaki od turnira. 

Turnir koji će biti organizovan u pet gradova RS, ,,Sunrise beach volley tour” naziv je dobio po svim dosadašnjim firmama koje imamo - Sunrise caffe bar, Sunrise night club, Sunrise radio Bijeljina, a od ovog ljeta i Sunrise beach bar. Želimo da brendiramo “Sunrise” kao ideju koja želi da napravi razliku na svakom poslovnom polju kojim se bavimo i koja će se, nadamo se, širiti”, rekao je za portal Bojan Novokmet, direktor “Management event box” koja je organizator turnira.

“Zamišljeno je da u svakom gradu turnir bude organizovan na visokom nivou i da bude međunarodnog karaktera. Dogovorili smo  dolazak ekipa iz Crne Gore, Srbije i, naravno, dolazak naših BiH ekipa. Moramo se zahvaliti svim ljudima koji su pomogli u organizaciji našeg projekta. Mnogo je onih koji su nam pomogli i ne bih volio da nekoga ne pomenem, ali bih, za organizaciju trebinjskog i gatačkog turnira, volio da izdvojim gospodina Mirka Ćurića gradonačelnika Trebinja, gospodina Ognjena Milinkovića načelnika Gacka i generalnog direktora ERS Luku Petrovića koji je Elektroprivredu svrstao u red zlatnih sponzora našeg turnira”, istakao je Novokmet.

Prilikom najeve turnira u Gradišci, Bijeljini i Brčkom od organizatora pojedincima i organizacijama slijedi velika pojedinačna zahvalnost.

Nagradni fond na svakom od turnira:

1. mjesto / 500€ 

2. mjesto / 300€

3. mjesto / 100€

Nagrada za MVP igrača turnira.

Prijave za svaki grad kreću mjesec dana prije početka turnira, broj mjesta ograničen!

Kotizacija za učešće na turniru  25€ 

Broj za prijave: +387 65 468 714 Dušan Perišić