XS
SM
MD
LG

Memorijal Borislav Topalović Pop: Rudar Stanari najbolji (FOTO)

KMF Rudar pobjednik turnira

DOBOJ – Na stadionu sportskih igara održan je prvi memorijalni turnir u futsalu „Borislav Topalović Pop“. Organizator je bio Klub malog fudbala Doboj, a učešće su uzele ekipe Rudar uz Stanara, Sokrates iz Banja Luke, Derventa i domaći Doboj.

KMF Doboj

Takmičenje se odvija u pomen preminulog Borislava Topalovića Popa koji je bio jedan od osnivača i prvi predsjednik KMF Doboj. Bio je veliki prijatelj futsala.Sa svojim voljenim klubom i igračima osvojio je pregršt trofeja u prvenstvima i na turnirima.

Ispred organizatora se obratio predsjednik kluba Davor Savić, a turnir je svečano otvorio zamjenik gradonačelnika Doboja Vladimir Marković.

U prvoj polufinalnoj utakmici Rudar je savladao ekipu Doboja sa 2:0. Dok je Sokrates u drugom meču deklasirao ekipu Dervente 4:0. U finalu u veoma uzbudljivom susretu nakon preokreta Rudar je savladao ekipu Sokratesa sa 2:1. Za najboljeg golmana turnira proglašen je Dajan Vidović iz Rudara, najbolji stijelac je Janko Kokić iz iste ekipe, dok je titulu najboljeg igrača prigrlio Dejan Tatić iz Sokratesa.

Dejan Tatić (Sokrates) najbolji igrač

REZULTATI:

POLUFINALE: Rudar – Doboj 2:0, Sokrates – Derventa 4:0.

FINALE: Rudar – Sokrates 2:1

 

FINALE:

RUDAR – SOKRATES 2:1 (0:1)

Strijelci: 0:1 Vidić u 6, 1:1 Vidović u 19, 2:1 Kokić u 22.minutu. Natkriveni stadion sportskih igara. Gledalaca: 50. Sudije: Darko Vukojević i Dejan Lazić (oba iz Doboja). Delegat: Goran Stojanović (Doboj).

RUDAR: Vidović, Đurčić, Novaković, Kokić, Sušić, Ristić, Kuravica.

SOKRATES: Kalinić, Bajić, Tatić, Moravac, Vidić, Kulišić, Trnjak, Galić, Kurtović.

 

Davor Savić predsjednik KMF Doboj

Janko Kokić (Rudar) najbolji strijelac

Dajan Vidović (Rudar) najbolji golman

Vladimir Marković zamjenik gradonačelnika otvara turnir