XS
SM
MD
LG

Minimalac Partizana protiv Slovaka

Lazar Marković

Vicešampion Srbije Partizan večeras je u Beogradu sa minimalnih 1:0 pobijedio slovačkog predstavnika Dunajsku stredu, a jedini pogodak pred 13.000 gledalaca u humskoj 1 postigao je Lazar Marković u 19. minutu.
Crno-bijeli su se ispromašivali u ovoj utakmici, u prvom redu Rikardo Gomeš, a igrač utakmice je golman Slovaka Jedlička koji je odbranio najmanje deset teških udaraca Beograđana. Utakmica je pokazala da je Partizan kvalitetniji sastav od Slovaka, ali će u revanšu morati to i da dokaže na terenu. 

Partizan – Dunajska Streda    1:0 (0:0)

Stadion: Partizana u Beogradu. Gledalaca: 13.000. Sudija: Jens Grabski Mae (Danska). Strijelac: 1:0 Marković (19). Žuti kartoni: Jović, Miljković (Partizan), Vera, Balić, Taivo, Bruneti (Dunajska Streda).
PARTIZAN: Stojković, Miljković, Vujačić, Saničanin, Urošević, Jojić (od 74. Šćekić), Zdjelar, Marković (od 74. Holender), Pantić, Jović (od 51. Natho), Rikardo (od 90+1. Milanović).
DUNAJSKA STREDA: Jedlička, Mumu (od 61. Cigankis), Bruneti, Baskorovanji, Kružliak, Vera, Balić (od 75. Njie), Šafer, Fabri (od 60. Nebila), Taivo (od 80. Zuberu), Divković (od 74. Nikolesku).