XS
SM
MD
LG

Za Vasinu pobedu

MODRIČA - Policijski službenici Policijske stanice Modriča i Staničnog odeljenja policije Vukosavlje su tokom meseca jula organizovali četiri humanitarne utakmice za kolegu Vasu Okolića kojem je početkom juna ove godine dijagnostifikovan rak debelog creva.

“Odmah po saznanju za bolest kolege Okolića, policijski službenici završivši sve poslovne obaveze sa jačom željom od umora,  organizovali su četiri prijateljske utakmice na području Modriče, Vukosavlja i Doboja, sa nadom da će sva prikupljena novčana sredstva pomoći njemu i njegovoj porodici. Navedenu humanitarnu aktivnost policijskih službenika oberučke su prihvatili fudbalski klubovi Sloga iz Dugog Polja, Posavina iz Miloševca,, Polet iz Podnovlja i Vučijak iz Gnionice, opština Vukosavlje i brojni građani kojima se ovom prilikom zahvaljujemo”, navodi Dragana Kerkez, portparol Policijske uprave Doboj.

Ona je dodala da je tokom četverodnevne humanitarne akcije prikupljeno preko 9.500 KM i sva prikupljena novčana sredstva su uručena porodici Okolić.

To je najava pobede Vase Okolića.