XS
SM
MD
LG

G-drive polumaraton

Kompanija G-Petrol i ove godine je generalni pokrovitelj G-Drive štafetnog polumaratona koji će se  održati u nedjelju, 19. septembra u Sarajevu. Ovoga puta, nakon uspješne trke u Banjaluci, Sarajlije će imati priliku da pokažu svoj timski duh i spremnost na saradnju kroz sport.

„Štafetni polumaraton je odlična prilika da sa svojim prijateljima, kolegama ili članovima porodica napravite ekipu, i da testirate svoje timske kapacitete kroz sport i zdravu rekreaciju. Zadovoljstvo nam je što smo u mogućnosti da podržimo razvoj amaterskog sporta u zajednicama u kojima poslujemo“, ističe Milan Čolović, direktor G-Petrol kompanije.

Svim takmičarima i takmičarkama je zaželio uspjeh i izrazio nadu da će im najbolje pogonsko gorivo biti prijateljstvo i zdrav način života!

Trka će započeti u 9:00 sati u ulici Ferhadija kod znaka „Sarajevo Meeting of Cultures“ a takmičari će nakon što istrče 21 kilometar, trku završiti na Trgu Susan Sontag ispred Narodnog pozorišta. Predviđeno vrijeme za trku je tri sata, timovi će se takmičiti u ženskoj, muškoj ili mješovitoj kategoriji, a ukupan broj timova je ograničen na 120.