XS
SM
MD
LG

Sponzori za više pobeda

ŽOK Crvena zvijezda, Obudovac

ŠAMAC - U Domu kulture „Milan Jelić“u Obudovcu predsednik ŽOK“Crvena zvijezda“ Radovan Zoranović potpisao je sponzorske Ugovore sa generalnim sponzorom opštinom Šamac i još 40 sponzora koji će ih podržavati u njihovom daljem radu, a ovu aktivnost oko sponzorstva nastavljaju i dalje.

Radovan Zoranović predsednik ŽOK”Crvena zvijezda” Obudovac kaže da su se  nakon istorijskog uspeha kluba i plasmana  u Premijer ligu BiH   potrudili da ekipu osnaže  u igračkom i  stručnom smislu.

“Organizovali smo sponzorski pult  da animiramo deo privrednika sa šamačkog područja i okoline  ceneći da nam je potrebna finansijska podrška. Nadam se da ćemo na obostrano zadovoljstvo doći do još boljih  rezultata“, kaže Zoranović.

Trener ŽOK“Crvena zvijezda“ Milenko Perušinović ističe  da je ovaj klub nakon što je ostavrio plasman u Premijer ligu BiH  išao u smeru pojačavanja ekipe, te su u skladu sa mogućnostima koje klub ima uspeli da dovedu četiri igračice koje su osnažile ekipu.

„Prethodni period smo proveli pripremajući se za Premijer ligu BiH obzirom da počinjemo 8. oktobra. Imamo još nekolio dana, a  u fazi smo odigravanja  pripremnih utakmica i potrudićemo se da spremni dočekamo prvo kolo,  da budemo konkurentni onome što smo postavili za cilj, a to je opstanak u Premijer ligi BiH“, kaže Perušinović.

Načelnik Šamca Đorđe Milićević  je potpisao Ugovor  rekavši da su danas ovde  tri meseca nakon istorijske pobede  da potpišu ugovor kako bi ovaj  klub nastavio ozbiljne istorijske korake u vremenu koje dolazi, a to je učešće u Premijer ligi BiH.

”Zahvaljujem stručnom štabu koji je upotpunio ekipu rukovdstva  kluba, svim sponzorima koji su dali svoje učešće, te istakao da su u ova tri prethodna meseca obezbedili neophodna finansijska sredstva za učešće kluba u Premijer ligi BiH.

Opština Šamac  je i prethodnih godina bila generalni sponozor. Ove godine je to značajnije, preko 60 odsto finansijskih sredstava za učešće u Premijer ligi za ovaj klub daće opština. Raduje me da će igračice igrati u Premijer ligi BiH u sali u Šamcu gde smo obezbedili uslove  izdvajajući 10.000 KM za opremanje sale kako bi imali neophodne uslove”, poručio je Milićević.

Kapiten ŽOK“Crvena zvijezda“ Ljubica Šarkanović ističe da se nada da će opravdati ulazak u Premijer ligu BiH  i da će ostvariti rezultate i opstanak u Premijer ligi, jer su spremne za nju.

Novo ime u timu iz Obudovca Nina Vidaković  zahvalila se ljudima iz ovog kolektiva  i saigračicama na dobrodošlici, te istakla da će klub sa svojom spremnošću pokazati da su dostojni da ostanu u “eliti” BiH.

Đorđe Milićević i Radovan Zelenović

 


Goražde 3 : 0 Igman
Gacko 0 : 3 Bimal-Jedinstvo
Jahorina 1 : 3 Mostar
Sloboda 3 : 2 Crvena zvijezda
Orašje 0 : 3 BL Volley
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Por Bod
1 Bimal-Jedinstvo 18 18 0 53
2 Gacko 18 15 3 46
3 BL Volley 18 13 5 39
4 Goražde 18 12 6 34
5 Mostar 18 9 9 24
6 Jahorina 18 6 12 23
7 Sloboda 18 8 10 20
8 Igman 18 5 13 16
9 Crvena zvijezda 18 4 14 13
10 Orašje 18 0 18 2