XS
SM
MD
LG

Donbar nastup plivača Leotara

U organizaciji Plivačkog kluba „ Sharks “ u Sarajevu  se 25.09.2021. godine, održavalo takmičenje pod nazivom   VI Međunarodni plivački miting „ Sharks  kup “ 2021.

Na takmičenju je učestvovalo  ukupno 26  klubova  sa 460 takmičara od čega je 263 u muškoj i 197 u ženskoj konkurenciji.

Učešće je uzelo 17 klubova iz Bosne i Hercegovine, jedan klub iz Srbije, jedan klub iz Crne Gore, jedan klub iz Albanije i  šest klubova iz Republike Srpske.

Plivački vaterpolo klub „ Leotar “ na ovom takmičenju predstavljao je 21 plivač : Andrej Milivojević, Damjan Bokun, Filip Milivojević, Ivan Kurtović, Lazar Radović, Luka Đurić, Radomir Popović, Uroš Dursun, Uroš Ratković, Vasilije Đuzelović, Vladan Lojpur, Zarije Miladinović, Bojana Popović, Ines Radulović, Kristina Turnić, Lara Pujić, Lena Radulović, Marija Kurtović, Milijana Zotović, Sara Ratković i Viktorija Varaga.

Zlatnu medalju osvojila je Sara Ratković u disciplini 50 metara leđno.

Srebrne medalje osvojila je Marija Kurtović u disciplinama 50 metara leđno, 50 metara prsno i 50 metara delfin i Lara Pujić u disciplini 50 metara prsno.

Bronzane medalje osvojili su Marija Kurtović u disciplini 50 i 100 metara slobodno i u štafeti 4 x 50 metara slobodno, Kristina Turnić u disciplini 50 metara delfin, Ines Radulović, Bojana Popović i Lena Radulović u štafeti 4 x 50 metara slobodno.

U ekipnom plasmanu od ukupno 26 klubova učesnika mitinga, plivači PVK Leotara zauzeli su sedmo mjesto .