XS
SM
MD
LG

Čajničani spremni za novi podvig

Plasmanom  u ¼ finale kupa „ Dr Milan  Jerlić“  , Stakorina je napravila jedan od najvećih uspeha u bogatoj  istoriji kluba.

Sledi im susret proti komšija iz Foče pa se u Čajniču očekuje pravi fudbalski praznik.

Šef stručnog štaba Stakorine , Miroslav Furtula smatra da je Sutjeska favorit u ovom susretu, ali i da njegov tim ima snage da priredi još jedno iznenađenje u najmasovnijem takmičenju.

-Naša ekipa igra ove jeseni izuzetno dobro u prvenstvu i u kupu Republike Srpske. Nadamo se da će naš stadion  Rakovice , naša „La Bombonjera“i nakon ovog susreta Kupa „Dr MIlan Jelić“ostati neosvojiva tvrđava. U goste nam dolazi Sutjeska, klub velike i bogate tradicije, koji sigurno spada u krem  fudbala Republike Srpske što pokazuju i njihovi rezultati u tekućem šampionatu u Prvoj ligi. Odlično ih poznajemo uostalom kao i oni nas .Biće ovo izuzetno teška i zahtevna utakmica gde ulogu favorita  prepuštamo našim komšijama iz Foče,  ali ne ističemo belu zastavu i nećemo se lako predati. Ako smo uspeli da priredimo dva prijatna iznenađenja eliminacijom Sloge 2 i Zvijezde 09 u Kupu zašto to ne bi ponovili i protiv Sutjeske. Eventualnim trijumfom u ovom meču bi napravili najveći uspeh u 60 godina postojanja Stakorine - zaključio je Furtula