XS
SM
MD
LG

Rajdersi savladali Dalas u spektakularnom meču, Santos heroj Čikaga

Foto: NFL

U spektakularnom susretu 12. kola NFL-a, Las Vegas Rajdersi savladali su Dalas Kaubojse sa 36-33 nakon produžetka.

Od samoga starta meč je bio efikasan. Gosti su poveli tačdaunom Džonsona. MekKion je uzvratio ali Zuerlem je promašio pokušaj za dodatni poen. Nakon tačdauna Džejkobsa, gosti su poveli 14-6. Na startu drugog perioda Karlson je fild golom povisio na 17-6. Zuerlem je sa druge strane promašio fild gol ali je nakon tačdauna Eliota Dalas smanjio na 17-13.

Tačdaunom Mariote, gosti su poveli 24-13. Polard je uzvratio ali Dalas nije uspio uraditi pretvaranje za dva poena. Fild golom Karlsona, Rajdersi su sa 27-19 ušli u poslednji period. Zuerlem i Karlson postigli su po fild gol. Šulc je tačdaunom vratio Dalas u igru a potom je izvršio i pretvaranje za dva. Karlson je fild golom vratio vodstvo svojoj ekipi ali je Zuerlem uzvratio i pogodio za 33-33. Pobjednika je odlučio na kraju fild gol koji je u produžetku postigao Karlson.

Dramatično je bilo i u duelu Detroita i Čikaga. Birsi su slavili sa 15-14 a pobjedu im je fild golom u poslednjoj sekundi donio Santos. Bafalo Bilsi rutinski su savladali Seintse u gostima sa 31-6.