XS
SM
MD
LG

Ambicije odbojkašica GOK Sloga Doboj: Zadržati prvo mjesto do kraja, finalni turnir i ulazak u Prvu ligu Republike Srpske!

Odbojkašice GOK Sloga su trenutno na prvom mjestu  Druge ženske lige RS - grupa 2.

Od šest odigranih utakmica, ostvarile su isto toliko pobjeda. Pet utakmica su pobijedile rezultatom sa kojim su osvojile po tri boda i jednu utakmicu u kojoj su pobjedom zaradile još dva - tako da ukupno imaju sedamnaest bodova na tabeli.

Imajući u vidu da se na kraju neće uzimati u obzir rezultati Zvijezde iz Obudovca, Sloga faktički ima četrnaest iskoristivih bodova, što je takođe dovoljno za trenutnu lidersku poziciju na tabeli.

Na redu je 7.kolo u kojem se Sloga sastaje sa OK Modriča Novoprom. Utakmica se igra u Modriči ali u GOK Sloga očigledno imaju u planu još jednu pobjedu.

Jelena Kuzmanović, trener Sloginih odbojkašica:

"Ubrzo igramo utakmicu 7.kola protiv OK Modriča Novoprom. Sad smo ubjedljivo prve na tabeli. Vjerujem da možemo i imamo kapacitet zadržati lidersku poziciju do samog kraja, bez obzira što smo najmlađa ekipa u takmičenju".

Slično razmišlja i Lorena Mikić, kapiten ekipe. Zadovoljna je odnosom ekipe prema utakmicama i naglašava da se primjećuje veliki napredak u igri između prve i poslednje utakmice u ovom dijelu prvenstva. 

Mikićeva je navela cilj i želje ekipe:

"Naše ambicije su ulazak u Prvu ligu Republike Srpske. Želimo učestvovati u višem rangu takmičenja od ovog sadašnjeg i tako sebi i našem gradu prirediti veći broj kvalitetnih utakmica. Cilj nam je to postići dok pohađamo srednju školu i dok su sve igračice tu u Doboju".