XS
SM
MD
LG

Kvartet u Zemunelu

Četvorica talentovanih dečaka koji su prošli kamp Fudbalskog kluba Partizan u Republici Srpskoj otputovala su u Beograd na poziv crno-belih i boraviće do nedelje u Zemunelu gde će trenirati i igrati utakmice sa svojim vršnjacima iz Humske 1.

Poziv da svoj talenat pokažu i dokažu u jednoj od najorganizovanijih škola fudbala u Evropi dobili su Strahinja Štrkić i Nikola Srdić rođeni 2007, te Marko Janjuš i Matej Kitić koji su 2008. godište. Oni su se dokazali letos na kampu koji je po četvrti put organizovala Škola fudbala Mladost u Glamočanima, partner Fudbalskog kluba Partizan.

-Ovo je još jedno priznanje za naše talentovane dečake koji su boraveći u kampu stekli poverenje stručnjaka iz Partizana i dobili su poziv da borave u Zemunelu gde će da treniraju dva puta dnevno i igraju utakmice Ovo i jeste suština cele priče koju već pola decenije pričamo, organizovali smo četiri kampa, a 2020. godine u tome nas je sprečila pandemija korona virusa – istakao je Milenko Petrović, direktor Škole fudbala Mladost iz Glamočana.

Štrkić, Srdić i Janjuš su iz Opštine Laktaši, a Kitić iz Teslića. Inače na ovogodišnjem kampu FK Partizan je učestvovalo više od 50 dečaka, a ima internacionalni karakter obzirom da su u njemu učestvovali i fudbaleri iz inostranstva, u Glamočane dolaze talenti iz Srbije, Slovenije, Crne Gore, Nemačke, Francuske, Austrije, Italije, Australije i SAD.