XS
SM
MD
LG

Nordijci se preselili u Švajcarsku

Strahinja Erić

Takmičari u nordijskom skijanju koji nastupaju u sastavu reprezentacije Bosne i Hercegovine iz Italije su se preselili u Švajcarsku gdje nastupaju u Gomsu.

Dvojcu iz Santa Katerine pridružio se i ostatak reprezentacije, a takmiče se u FIS trkama, kao i juniorskoj konkurenciji,.

U konkurenciji juniorki, jučer, nastupila je Sara Plakalović i zauzela je 56. mjesto sa zaostatkom većim od šest minuta za pobjednicom, Nadine Lorent iz Italije. U juniorskoj konkurenciji na 10 kilometara, Miloš Stević nije završio trku.

Kod seniora je vožen Alpen kup, a Sanja Kusmuk je bila jedina predstavnica  i ona je završila na 53. mjestu trke na 10 kilometara. Kod muškaraca, Stefan Anić, Strahinja Erić i Miloš Čolić nisu završili trku.

Danas je na rasporedu sprint. Kod djevojaka, Sara Plakalović je završila na 53. mjestu. dok je Miloš Stević završio kao 75.  U seniorskoj konkurenciji Sanja Kusmuk je završila kao 67, dok je kod muškaraca, Strahinja Erić zauzeo 47. mjesto, Miloš Čolić je bio 67, a Stefan Anić 87.