XS
SM
MD
LG

Paunoviću bod, Blekburn nastavlja sa sjajnim igrama

Foto: Reading

Danas je odigrana većina mečeva 21. kola u Čempionšipu. Bilo je interesantno a ekipa Veljka Paunovića uzela je bod.

Reding je na svom ''Madejskom'' dočekao Hal u derbiju začelja. Reding je igrao bolje od starta a golom Endija Kerola, poveli su sa 1-0. U nastavku Vilks pogađa za 1-1. Pokušavao je Reding doći do sva tri boda ali nisu uspjeli.

Vest Brom je upisao veoma bitnu pobjedu. Golom Grenta i autogolom MekFadzena, Vest Brom je vodio 2-0 kod Koventrija. MekFadzen je u nastavku pogodio i na drugoj strani ali Koventri nije uspio doći do boda.

Blekburn je nastavio sa sjajnim igrama. Golom Breretona, ekipa Tonija Moubrija savladala je Preston sa 1-0. Istim rezultatom Midlzbro je savladao Svonsi a strijelac gola bio je Džons. Nakon odlaska Jokanovića, Šefild je upisao i drugu pobjedu. Savladali su Kardif sa 3-2 i to nakon preokreta. Poveo je Kardif preko Herisa da bi na startu nastavka Morison dobio crveni. Golovima Gibs-Vajta, Šarpa i MekGodrika, gosti su poveli 3-1 a MekGinis je samo ublažio poraz svoje ekipe.

Fulam je prvi sa 44 boda, Bormut ima bod manje, treći je Vest Brom sa 37 bodova dok Blekburn ima 36 bodova. Na dnu su Piterboro sa 16, Barnsli sa 13 te Derbi sa bodom.