XS
SM
MD
LG

Kraj za Portsmut, preokreti Kembridža i Port Vejla

Foto: FA Cup

Juče je odigrana većina mečeva druge runde FA kupa. Bilo je interesantno a bilo je i iznenađenja.

Herogejt je priredio iznenađenje. Herogejt je savladao Portsmut u gostima sa 2-1. Poveli su gosti golom Armstronga a Harms je pogodio za 1-1. Kada je djelovalo da će biti neriješeno i da će se igrati novi meč, Dajmond je u nadoknadi pogodio za 2-1 i prolaz Herogejta.

Kembridž i Eksiter odigrali su očekivano sjajan meč. Poveli su gosti golom Nombija iz penala. Mej je donio izjednačenje domaćima a golom Knibsa Kembridž je došao do preokreta i pobjede rezultatom 2-1. Morkamb je golom Stoktona savladao sedmoligaša Bakstona sa 1-0.

Preokret je viđen i na meču između Bartona i Port Vejla. Barton je poveo golom Lika ali je u nastavku Politik sa dva gola donio prolaz Port Vejlu. Ipsvič i Berou odigrali su 0-0 i jedino na tom susretu nije bilo golova.

Jeovil je savladao Stivenejdž sa 1-0 baš kao i Hartlpul ekipu Linkolna. Vimbldon je u ljepotici jučerašnjeg dana savladao Čeltenam sa 4-3. Asai i Palmer postigli u po dva gola za domaće dok su za goste pogađali Mej i Vilijams a Henegem je postigao autogol.

Svindon je kao gost savladao Volsol sa 2-1 baš kao i Šruzberi Karlajla. Mensfild je preokretom savladao Donkaster sa 3-2. Bristol je na svom terenu nadigrao Saton sa 2-1.