XS
SM
MD
LG

Gala manifestacija

MODRIČA – Od 17.do 22.januara u modričkom Kulturno – sportskom centru biće organizovan 26.Svetosavski turnir u futsalu. Interesovanje za ovu manifestaciju je ogromno, uprkos činjenici da je prošle godine, zbog pandemije, ova tradicija bila zaustavljena.

Sport je bezbroj puta bio dominantniji od svih nedaća, pa će i sada ova manifestacija, svi se nadaju, biti jača od pandemije, da će lepa tradicija biti nastavljena.

„Reč je o 26.turniru u malom fudbalu. U seniorskoj konkurenciji imaćemo 34 ekipe raspoređene u osam grupa, a kod veterana u dve grupe nastupiće sedam ekipa. Završnica je 22.januara i u tih pet dana svaki put od 17 do 23 časa imaćemo uživanje u futsalu. Obezbedili smo dobre nagrade, sponzori su uz nas, a punu podršku imamo od opštine Modriča. Zahvalan sam Jovici Raduloviću, načelniku Modriče, što se pobrinuo da imamo tako vredne nagrade za pobednike u konkurenciji veterana i seniora“, poručio je Dejan Stojanović, direktor Kulturno – sportskog centra u Modriči.

Prvi čovek Modriče Jovica Radulović naglašava da će ovu i slične sportske manifestacije podržavati iz sve snage.

„Na taj način ljudi se druže, povezuju, uspostavljaju kontakte. Oni sa strane će upoznati naš grad, ono sa čim Modriča raspolaže. Uveriće se u srdačnost naših ljudi, imati makar nekoliko razloga da ponovo dođu u Modriču. Treba negovati te tradicionalne vrednosti, a ono što traje 26 godina treba da traje čitav vek“, ističe Radulović.

Sportisti iz više gradova Republike Srpske i BiH sada su na potezu. Pet dana igre, dokazivanja i druženja. Uz lepu priliku da se pobedi i pristojno zaradi, nakon svih praznika i izazova.

Baš bi prijalo...