XS
SM
MD
LG

Škola skijanja "Sparta": za prvu februarsku grupu mjesta popunjena, za drugu upis u toku

Dobojski sportski klub Sparta već šestu godinu zaredom organizuje školu skijanja. Spartanci školu skijanja provode na Vlašiću.

Odlični uslovi, ambijent kakav se samo poželjeti može, želja za skijanjem i kvalitetna obuka Spartinih instruktora skijanja...svake godine privlači sve veći broj učesnika.

Do sada je ukupno provedeno jedanaest ciklusa škole skijanja. Ovogodišnji januarski ciklus, jedanaesti po redu, pokazao se veoma dobar. Šezdeset i tri polaznika škole su uspješno savladali vještine najpopularnijeg zimskog sporta.

Sparta u februaru planira provesti i dvanaesti, odnosno februarski ciklus škole skijanja i to sa više grupa. U prvoj februarskoj grupi je predviđeno devedeset polaznika koji će učiti skijanje i sva mjesta su popunjena. Za drugu grupu februarskog ciklusa upis je u toku!

Sportski klub Sparta Doboj je veliki i organizovan sportski kolektiv. U sastavu kluba postoji više škola raznih sportova. Stručni treneri, dobra organizacija i obezbijeđeni odlični uslovi za bilo koji sport u okviru ovog dobojskog sportskog kluba, rezultiralo je velikim interesovanjem za učešćem u svim Spartinim aktivnostima.