XS
SM
MD
LG

Maksimović krči put ka Francuskoj

Nikola Maksimović, junior Fudbalskog kluba Sloga iz Doboja, već nekoliko dana se nalazi na probi u francuskom klubu Šateru.

Maksimović je već ostavio pozitivne utiske na francuske fudbalske stručnjake. BSB Agencies koja se brine o Maksimoviću, njegovoj fudbalskoj karijeri i boravku u francuskom klubu, ima ponude još nekoliko klubova koji su zainteresovani da Maksimovića vide u svojim redovima. Međutim, za sada je u prvom planu ova proba i klub Šateru, a sve drugo može doći kao rezervna opcija.

Maksimović je veoma zadovoljan i ističe da je ovo za njega jedno veliko iskustvo…da je Šateru veliki klub i da se nada da će se prikazati u najboljem svjetlu:

"Probni period se izvanredno odvija! Mislim da sam svakog dana sve bolji i da sam uveliko uspio na sebe privući pažnju ovdašnjih fudbalskih stručnjaka. Imam još mnogo toga što mogu pokazati šta mogu i koliko vrijedim. Narednih dana ću se potruditi da opravdam sve pohvale koje sam dobio i da se još više nametnem svojom igrom.. Što se tiče ostalog, sve je fenomenalno! Igrači i treneri su odlični! Uslovi za rad idealni! Sve je na visokom nivou, baš kao što se i očekuje od velikog kluba kao što je Šateru".