XS
SM
MD
LG

Gospodin Stanojević

Siguran sam da nema navijača Partizana koji tokom 90 minuta igre u vječitom derbiju nije bio ljut na Aleksandra Stanojevića. Ekipa je naročito u prvom poluvremenu djelovala nemoćno, bezidejno, bez energije...

Partizan je u nastavku  izgledao nešto bolje, ali nije napravio iole ozbiljniju priliku za gol. Terenska inicijativa nije dala nikakav rezultat, pa je poraz bio neminovan. Zasluženo je Zvezda slavila, a po završetku susreta Stanojević je pokazao svoju veličinu.

Iskreno je priznao da je on napravio pogrešnu procjenu i izveo tim koji jednostavno nije imao energije za ovaj derbi. Igrači su bili prazni nakon meča u Konferencijskoj ligi. Bez uvijanja, jasno i glasno (a tako radi od dolaska u Partizan) Aleksandra Stanojević je sebe isturio kao glavnog krivca za lošu partiju njegovog tima. Malo je trenera koji bi to uradili, a Stanojević i ovim potezom pokazao da je poseban,  drugačiji od ostalih.

A mnogo drugačiji od ljudi koji već godinama vode Partizan. Stanojević svojim ponašanjem, izjavama, Partizanu diže rejting. U svakoj situaciji vodi računa da predstavlja i tada Partizan.

A šta rade Partizanovi čelnici. Uživaju u svojim foteljama i pozicijama i napuštaju stadion prije kraja utakmice. To je potez bez presedana. Ostaviti ekipu kojoj ne ide, okrenuti joj leđa i pokupiti se ka Humskoj 1. Nedopustivo, skandalozno!

Znamo kako su sadašnji Partizanovi rukovodioci stigli na čelo kluba. Znamo i koliko godina klub nije uzeo trofej, znamo i koga su sve dovodili i koga su prodavali po mizernim cijenama...

Nema trofeja, titula, pehara, pravih pojačanja, ali oni iz svojih fotelja neće da se maknu. Lijepo im , ali i korisno, a nakon odlaska sa derbija u 88 minuti trebalo bi da pokupe svije stvari i odu iz Partizana. Ostave Stanojevića da sa ekipom koja je imala loš dan, nastavi da se bori za titulu. Ako je osvoje biće to samo njihova i titula navijača, a Partizanovo rukovodstvo (neće oni otići još godinama) će je pripisati sebi. Neće ni spomenuti ''bježanje'' u 88. minuti.

S toga Stanojeviću i igračima svaka podrška, a ovim iz kancelarija – daleko im kuća od Partizana!