XS
SM
MD
LG

„Hiljadu skija za našu djecu" – Dejan Ljevnaić pokrenuo akciju u okviru koje dodjeljuje čak 1.000 pari skija za najmlađe

Dejan Ljevnaić

Da li i vi predstavljate onaj dio populacije koji u toku zime gleda fotografije i video snimke sa planine i skijanja a još uvijek niste načinili svoje prve skijaške korake? Sjajne vijesti stižu upravo sa Jahorine od direktora ovog centra Dejana Ljevanića koji je višestruko nagrađivan za svoje brilijantne ideje i poslovne uspjehe! Jedna od njih je upravo u toku i zato dobro zapamtite radi se o akciji „Hiljadu skija za našu djecu" koja je aktivna na instagram profilu @dejanljevnaic. Na propustite priliku da se priključite ovom razigranom i veselom izazovu, sjajno se zabavite i možda baš vi osvojite svoje prve skije.

Nakon izuzetno uspješno realizovane akcije Budi dijete Jahorine u okviru koje je podijeljeno više od 3.000 besplatnih ski karata za djecu, direktor Olimpijskog centra Jahorina Dejan Ljevnaić došao je odlučio da uruči ukupno 1.000 skija za djecu uzrasta od 7 do 18 godina. Jedini uslov za učešće je da prethodno niste imali svoje skije te da spadate u okvir starosne granice definisane ovim izazovom. Beskrajna zabava uslijediće tokom snimanja video izazova uz muziku iz filma Happy Feet, radi se o numeri Hit Me Up – Gia Ferrell uz koju je potrebno simulirati skijanje te pripremu i oblačenje za ovu aktivnost a primjer jednog upravo takvog videa se nalazi na proflu @dejanljevanaic.

„Primarni cilj ove akcije je stvaranje i njegovanje ljubavi prema  skijanju, te boravku na planini i vazduhu, prepunom blagodati za zdravlje i odrastanje djece. Želim da sklonimo djecu  telefona, TV-a, kompjutera I da ih vratimo prirodi, da pravimo zdravu budućnost naše djece.

Obezbijedićemo i uručiti djeci 1.000 pari njihovih prvih skija. Sav ostvareni uspjeh je uzaludan ukoliko se previse preopretimo brojkama, paramterima I rezultatima. Svoju pravu dimenziju uspjeh dobija tek kada ga podjelimo sa drugima, u ovom slučaju mi biramo budućnost. Djecu i omladinu za koje u stvari pripremamo I ostavljamo sve urađeno na Jahorini", rekao je Dejan Ljevanić.

Ljevanić je dodao I da uz veliku ljubav prema prirodi i najmlađima koji su u stvari budućnost želi da sa svoje pozicije doprinese da skijanje ne bude privilegija samo za bogate.

Zajedno sa svojim timom na tome radim aktivno i imamo sjajne planove. Uz akcije „Budi dijete Jahorine" i  „1.000 skija za našu djecu" želja mi je da izgradimo skijaški kamp za djecu, gdje bi cijena noćenja sa hranom bila maksimalno 500 dinara ili 10 KM. Zahvaljujući ovom kampu bismo mogli podstaći druženje, nova poznanstva i razviti ljubav kod djece prema zdravom načinu živiljenja, prirodi i sportu što je u ovo vrijeme modernih tehnologija veliki luksuz. Osim ličnog uspjeha koji svi želimo treba da budemo spremni da svojim ugledom i radom pomognemo skijaškom sportu. Da za 10 ili 20 godina imamo nove skijaše koji mogu da se takmiče i brane boje naše zastave."