XS
SM
MD
LG

Pilindavić: Slavija ima prednost, ali ne idemo sa bijelom zastavom

Košarkaši Rogatice sutra će gostovati kod Slavije u prvoj utakmici polufinala plej ofa Prve lige Republike Srpske. 

Rogatičani su zadovoljni i samim plasmanom u plej of, a sada žele još više u utakmicama protiv Slavije.

- Ligaškim dijelom sezone i samim plasmanom u plej of smo zadovoljni. Ulazimo u plej of sa treće pozicije, moglo je to biti i bolje s obzirom na to da smo prvu polusezonu završili kao prvoplasirana ekipa. Ali, u nastavku smo imali par kikseva koji su nas koštali boljeg plasmana, rekao je za naš portal Nikola Pilindavić, udarna snaga Rogatičana.

Slavija je oba puta ove sezone savladala Rogaticu.

- Dobro poznajemo Slaviju. Očekuju nas teške utakmice, s obzirom na to da oni imaju i prednost domaćeg terena, a to je u plej ofu jako bitno. Slavija nas je pobijedila oba puta ove sezone, ali opet ne idemo sa bijelom zastavu. Sigurno će biti i nekih promjena kako ne bismo dozvolili da nas i treći put pobjede, ali to je na treneru kakvu će taktiku smisliti da nas što bolje spremi.

Bio je Pilindavić nosilac i Slavijine igre prethodnih sezona, pa jako dobro poznaje Sokolove.

- Igrao sam tri godine u Slaviji i poznajem igrače. Sigurno da će i kod njih biti nekih promjena i iznenađenja. Vodi ih sa klupe dobar trener i sigurno se iznenađenja neka mogu očekivati. Mi ulazimo fokusirani u plej of, nadamo se najboljem i da ćemo startovati pobjedom.