XS
SM
MD
LG

Kad bi neko drugi!?

Već nekoliko mjeseci pokušavamo na našem sajtu da postavimo kategoriju  ''Bazu fudbalera'' , klubova Premijer i Prve lige Republike Srpske.a može i ostalih klubova. Uskoro će moći i rukomet, odbojka, košarka..

Dok smo premijerligaše ''nekako'' u postavili u bazu, sa klubovima i igračima Republike Srpske to ide mnogo teže.

Treba istaći da jedan broj premijerligaša ima iole kvalitetnije sjatove , sa imenima i podacima fudbalera, a klubovi Prve lige nemaju ništa. Izuzetak je Krupa. Njen sajt ima nekih informacija, ostali su katastrofalni. Sajtovi su ili zastarjeli, neažurirani, a mnogi imaju samo neke Fejsbuk stranice. Bolje bi bilo da ni to nemaju, šta sve objavljuju.

Pokušali smo i direktnim pozivima  klubovima da to završimo. Tražili sm da nam dostave ime i prezime igrača, poziciju na kojoj igra, visinu, datum rođenja, fotografiju, pa da mi to sve postavimo na sajtt, a dobili smo ili samo  spisak igrača za određenu utakmicu. Mnogi nisu poslali čak  ni to.

Naravno, znamo mi da klubovi vode borbu za finasijima, ali ako imaju da plate nekog igrača, trenera, mogli bi i da naprave neki jednostavni sajt, pa da se ljudi mogu informisati.

Evo mi sada pokušavamo da našom bazom igrača, omogućimo im da imaju mjesto gdje mogu da imaju u klupsku statistiku i detalje o fudbalerima, ali izgleda da ni to ne vrijedi.

Pozivamo s toga navijače i ljubitelje klubova da nam pomognu. Na našoj stranici imate ličnu kartu kluba, možete tu napisati podatke o fudbalerima, postaviti njihove fotografije, ostalo je naša briga...